B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

05.11.2021
Slatko druženje za NURDOR
  • Slatko druženje za NURDOR

Slatko druženje za NURDOR

20. novembra se obeležava Svetski dan deteta i tim povodom biće organizovana humanitarna akcija „Slatko druženje za NURDOR“ kojoj se priključila i kompanija Gomex. U našim marketima, akcija će trajati od 5. do 18. novembra.

Gomex i Nurdor vas pozivaju da kupite proizvode Gomex-ovih robnih marki Kvak i Normandie - Kvak napolitanke, Kvak čips ili Normandie čokoladu, jer od svakog kupljenog artikla zajedno doniramo 15 dinara za lečenje dece obolele od raka.

Svi zainteresovani su pozvani da podrže rad NURDOR-a (Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka), a to se može učiniti i slanjem SMS poruke sadržine 1 na broj 1150.

NURDOR već 17 godina predano i posvećeno brine o deci oboleloj od raka i njihovim porodicama. S obzirom na godinu iza nas, koja je donela mnogo prepreka i izazova – važno je da solidarnost ne posustane.

NURDOR je u toku cele 2020. godine vodio brigu o malim superherojima koji se leče od raka, uz najveći prioritet da se sačuva njihovo zdravlje i porodicama obezbedi mir i podrška. Sada je važan zadatak na celoj društvenoj zajednici da pokažemo da smo iz svega naučili da čuvamo jedni druge i pružamo podršku onima koji ne mogu sami. 

U Srbiji, u proseku ima 350 novoobolele dece godišnje, što znači da skoro svaki dan jedno dete oboli od raka. Zajedno možemo omogućiti da borbe koje vode budu lakše i da put do izlečenja bude što manje bolan.

 

  • Slatko druženje za NURDOR