B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

28.06.2023
Zrenjaninci se vratili sa medaljama
  • Zrenjaninci se vratili sa medaljama

Zrenjaninci se vratili sa medaljama

Članovi Hendi sport kluba iz Zrenjanina, podržani od strane našeg trgovinskog lanca, branili su boje Srbije na Letnjim olimpijskim igrama Specijalne olimpijade u Berlinu, odakle su se vratili okićeni odličjima.

Katarina Zlatković je osvojila zlato u disciplini skok udalj, a bronzu u trci na 400 metara. Filip Bartole pozlatio se u trci na 100 metara, dok je u istoj disciplini zlatnu medalju osvojila i njegova klupska i reprezentativna koleginica Valentina Manojlov. Zlatan je bio i Ivan Živkov, u trci na 400 metara. Odbojkašice Ivana Marić i Silvija Rakazov takođe su stigle do zlata, dok je muška odbojkaška ekipa osvojila srebrno odličje. Ovo praktično znači da su svi Zrenjaninci, koji su bili deo reprezentacije Srbije, kući došli sa medaljama, što je neverovatan uspeh.

Na ovom velikom sportskom takmičenju predstavljali su nas Ivana Marić i Silvija Rakazov, članice ženskog odbojkaškog tima, kao i Borko Spalević, Predrag Nikolić, Vlada Erdeljan i Jovan Pavić, koji su bili deo muškog odbojkaškog tima Srbije. Atletski tim Srbije na Letnjim olimpijskim igrama Specijalne olimpijade su činili Ivan Živkov, Katarina Zlatković, Valentina Manojlov i Filip Bartole. Trener atletske selekcije je bio Borislav Nuhanović.

  • Zrenjaninci se vratili sa medaljama