B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

01.04.2020
Apel za potrošače

Apel za potrošače

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Broj: 07‐2020

Datum: 01.04.2020. godine

Kompanija Gomex prosleđuje saopštenje u kome još jednom apeluje na građane da nose zaštitne maske prilikom kupovina.

Obzirom da sve veći broj lokalnih samouprava zahteva, pod pretnjom kazne, da kupci prilikom posete prodavnicama obavezno nose zaštitne maske, molimo cenjene potrošače da prilikom poseta našim prodavnicama koriste bilo koje zaštitno sredstvo za lice (jednokratne maske, platnene maske, vizire, bilo kakve marame, šalove ili ešarpe) prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru.

Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od 2m između potrošača.

Takođe postoji mogućnost da će pojedini objekti imati izmenjena radna vremena takođe u skladu sa odlukama lokalnih samouprva. O tome ćemo potrošače obaveštavati redovno ukoliko do promena dođe.

I dalje molimo cenjene potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokovani provođenjem dodatnih higijenskih mera i rocedura. U Gomex‐u snabdevanje maloprodajnih objekata vrši se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda.

 

U Zrenjaninu, Gomex d.o.o.
01.04.2020.

 

generalni direktor,

Goran Kovačević