B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

25.01.2016
Gomex na dodeli VIRTUS nagrada

Gomex na dodeli VIRTUS nagrada

"Trag fondacija" dodelila je u Beogradu VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama i pojedincima koji su doprineli promovisanju društveno-odgovornog poslovanja kao sastavnog dela održivog razvoja kompanija.
 
Među nominovanima našla se i kompanija "Gomex", koju su za ovo prestižno priznanje predložila dva udruženja - Mreža SOS telefona Vojvodine i Zrenjaninski poslovni krug ZREPOK.
 
Za našu kompaniju bila je velika čast da se nađe u društvu ovih visoko društveno odgovornih firmi i udruženja, obzirom da je "Gomex" već duži niz godina prepoznat kao kompanija koja takođe neguje društvenu odgovornost i konstantno ulaže u sredinu u kojoj posluje.
 
Zahvalnicu "Trag fondacije" za učešće u konkursu primio je izvršni direktor za opšte i finansijske poslove naše kompanije Dragan Ranisavljević, uz konstataciju da je ovo motiv više da u 2016. godini radimo marljivije i nastavimo da pomažemo one kojima je naša pomoć potrebna.
 
Glavnu nagradu za doprinos na nacionalnom nivou dobila je kompanija "Delta holding", nagradu za dugoročno partnerstvo dobila je farmaceutska kompanija "GlaxoSmithKline", dobitnik nagrade za doprinos lokalnoj zajednici je duvanska kompanija "Japan Tobacco International", dok je nagradu za mala i srednja preduzeća dobilo tehnološko preduzeće "Nordeus". Dobitnik nagrade za individualni doprinos filantropiji za 2015. godinu je Milomir Glavčić koji živi u Kanadi, ali šalje novčanu pomoć onima kojima je potrebna u Srbiji, a koji se prisutnima obratio putem video-linka. Dodeljene su i dve specijalne nagrade - preduzeće "Giros Plus" koje svakog utorka deli girose deci iz svratišta, kao i nagrada za lični doprinos pružanju pomoći izbeglicama koju je dobio Gordan Paunović.
 
Nagrade su uručili: Njegova ekselencija Majkl Kirbi, ambasador SAD u Republici Srbiji, njegova ekselencija Filip Pinington, ambasador Kanade u Republici Srbiji, gospodin Oskar Benedikt, zamenik šefa Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji.
 
Inače, VIRTUS nagrade dodeljene su deveti put, a predsedavajuća žirija za dodelu nagrada Radojka Nikolić rekla je da je za 2015. godinu stigao najveći broj prijava od samih građana.
 
 
{gallery}Virtusnagrada{/gallery}