B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

16.05.2023
Gomex podržao „STRONGMAN CHAMPIONS LEAGUE”

Gomex podržao „STRONGMAN CHAMPIONS LEAGUE”

Takmičenje popularnih „snagatora” održaće se 20. maja, na platou ispred Kristalne dvorane u Zrenjaninu, sa početkom u 16 časova, a trgovinski lanac GOMEX jedan je od pokrovitelja ovog događaja.

 U pitanju je drugo kolo SCL-a (Lige šampiona strongmena), u okviru kog će nastupiti takmičari iz 14 zemalja, koji će se nadmetati u 5 disciplina: vuči kamiona do 15 tona (Truckpull), nošenju dva kofera od po 140 kilograma (Farmer’s Race), podizanju buradi od 150 kilograma (Viking Press), nošenju konstrukcije od 420 kilograma sa devojkama (Yoko Race) i raspeću dva vozila (Hercules Hold). 

Jedini predstavnik Srbije na ovom takmičenju biće Nemo Tasić. Pored njega, nastupiće: Ervin Toots iz Estonije, Andy Black iz Škotske, Gavin Bilton iz Velike Britanije, Kelvin de Ruiter iz Holandije, Fatih Karaca iz Turske, Evans Nana iz Belgije, Andrea Invernizzi iz Italije, Dennis Kohlruss iz Nemačke, Jonathan Cotton iz Sjedinjenih Američkih Država, Dado Stroil iz Bosne i Hercegovine, Peter Juhasz iz Mađarske, Jarkko Mehtala iz Finske i Hristo Muskov iz Bugarske.

Na ovaj način, grad Zrenjanin se našao na listi 13 destinacija širom sveta gde će se tokom 2023. godine održavati takmičenja za najjačeg čoveka na planeti. Biće to prvi put da se takmičenje ovog tipa održava u gradu na Begeju. Svi zainteresovani moći će potpuno besplatno da prisustvuju ovom takmičenju.