B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

20.07.2022
Gomex postao nosilac Platinastog sertifikata AAA koji se dodeljuje za poslovnu izvrsnost

Gomex postao nosilac Platinastog sertifikata AAA koji se dodeljuje za poslovnu izvrsnost

Trgovinski lanac GOMEX svrstan je u grupu od svega 50 kompanija sa tržišta Srbije koje se mogu pohvaliti platinastim AAA sertifikatom i jedini je trgovinski lanac u Srbiji koji je nosilac tog laskavog priznanja najpoznatije bonitetne kuće „Dun & Bradstreet”. 

Platinastu bonitetnu izvrsnost nose isključivo kompanije koje tri godine zaredom imaju ocenu najviše bonitetne izvrsnosti (Zlatna AAA). Sertifikat se izdaje od strane najstarije i najveće svetske bonitetne kuće „Dun & Bradstreet” čiji se proizvod bonitetne ocene danas koristi širom sveta sa ciljem smanjenja rizika u poslovanju.

Bonitetna ocena se izvodi na osnovu završnog računa privrednih subjekata za poslednje tri finansijske godine i predviđa sigurnost poslovanja u narednih 12 meseci. Kompanije koje pokazuju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, kredibilan i niskorizičan poslovni subjekat za saradnju sa svim poslovnim partnerima. 

Sertifikacija je ustaljena praksa u međunarodnom okruženju, a Sertifikat bonitetne izvrsnosti, kao međunarodno priznate reference kvaliteta poslovanja, kompaniji GOMEX će poslužiti da dodatno utvrdi svoj ugled i poverenje u poslovnom svetu.