B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

28.01.2022
Goran Kovačević na listi prvih desetoro uticajnih Zrenjaninaca

Goran Kovačević na listi prvih desetoro uticajnih Zrenjaninaca

Kompanija Gomex sa ponosom ističe da je direktor i osnivač ovog trgovinskog lanca, Goran Kovačević, svrstan na Danasovu listu najuticajnijih ličnosti u Gradu Zrenjaninu za prethodnu godinu.

Ovo laskavo priznanje ga je postavilo u društvo deset ličnosti koje su obeležile javni život u Gradu Zrenjaninu gde je i sedište Gomex-a. Kako ističu u Danasu, za ovaj izbor preporučilo ga je to što se kompanija koju vodi od 1995. godine konstantno razvija i sada već ima preko 200 prodavnica i bezmalo 3.000 zaposlenih.

Pored privrednih uspeha, Kovačevića krasi epitet društveno odgovornog privrednika, jer na njegovu inicijativu kompanija Gomex sponzoriše rad Narodnog pozorišta Toša Jovanović, Sterijinog pozorja i mnogih javnih I humanitarnih manifestacija na teritoriji grada, ali i širom Srbije.

Njegov lični društveni angažman se potvrđuje i članstvom u forumima privrednika kao što su NALED i “Zrenjaninski poslovni krug” gde je u ovom mandatu na mestu predsednika.

Takođe, predsednik je odbora za ekonomiju Pokreta slobodnih građana, a na prošlim izborima bio je kandidat za poslanika na ovoj listi.