B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

31.12.2015
Grad otvorenog srca - Gomex

Grad otvorenog srca - Gomex

Uz zvuke prigodnih novogodišnjih melodija, publici se predstavio Gradski dečiji hor Kulturnog centra Zrenjanina, da bi odmah nakon njih na binu izašli "Kreativni klinci" Sonje Vujaković i maestralno odigrali predstavu "Čarolija". Muzikom su posle "Kreativnih klinaca" centar grada ispunili mali muzičari iz Muzičkog centra "Supernova" pod dirigentskom palicom profesora Marka Pejčića, da bi se sve završilo predstavom "Loptica Skočica" zrenjaninskog CEKOM-a.
 
Naša kompanija potrudila se da za svakog mališana koji je pratio program u centru grada tog novogodišnjeg dana obezbedi poklon paketić, a delilo ih je čak sedam Deda Mrazeva sa desetak pomoćnika.
 
Istog dana, predstavnici kompanije GOMEX i Rotaract kluba Zrenjanin podelili su slatkiše prikupljene tokom "Slatke žurke" deci koja novogodišnje praznike provode na Pedijatrijskom odeljenju Opšte bolnice "Dr Đorđe Joanović" u Zrenjaninu.
 
Sa svih strana mogle su se čuti samo najlepše želje za predstojeću godinu, a tim željama pridružuje se i kompanija GOMEX. Srećna Nova godina!
 
 
{gallery}decembar-nekitamo{/gallery}