B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

11.12.2015
"Kad granice ne postoje - igramo se mnogo bolje" po peti put!

"Kad granice ne postoje - igramo se mnogo bolje" po peti put!

Potvrđujući visok stepen društvene odgovornosti, a pre svega brige o zdravom odrastanju naših najmlađih, naša kompanija se i ove godine sa zadovoljstvom uključila u organizaciju Inkluzivnih igara. Obezbeđene su majice, sportski rekviziti i osveženje za sve učesnike, a među takmičarima našli su se i zaposleni u "Gomexu". Posetiocima u "Medisonu" obratili su se direktorka škole "9. maj" Snežana Oluški i zamenik gradonačelnika Saša Santovac, kao i referent promotivnih aktivnosti u kompaniji GOMEX Nedeljko Golušin. Odbojkašice kluba MD Zrenjanin proglasile su igre otvorenim.
 
Pre takmičarskog dela, u igri "zagrevanja", koja je ujedno "zaštitni znak" ove manifestacije, učestvovali su svi prisutni: od takmičara, publike, sponzora, gostiju… da bi zatim usledilo desetak takmičarskih disciplina prilagođenih uzrastu malih sportista. Specifičan cilj ovog programa je ravnopravno učešće dece sa intelektualnim smetnjama u javnim manifestacijama, smanjenje predrasuda koje javnost inače ima prema ovoj populaciji, a zajedničkim snagama dokazali smo da su razlike motiv, a ne prepreka. Deca su se družila kroz igru, navijala, učila da poštuju pravila i različitosti. I takmičari i publika su navijali za prave vrednosti. Na kraju manifestacije svi takmičari su dobili medalje i poklone sponzora.
 
Celokupna ekipa "Gomexa" uživala je u druženju sa ovom decom, što nam je dalo dodatni motiv da ovakve akcije podržavamo i u budućnosti.
 
 
{gallery}9inkluzivneigre{/gallery}