B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

26.01.2016
Ličnost godine po izboru čitalaca lista Zrenjanin

Ličnost godine po izboru čitalaca lista Zrenjanin

Plakete za ličnost godine po izboru čitalaca lista "Zrenjanin" uručene su u ponedeljak, 25. januara, u salonu Istorijskog arhiva u Zrenjaninu. Nagrade je uručio glavni i odgovorni urednik lista "Zrenjanin" Dalibor Bubnjević, zahvalivši se čitaocima koji su najpre nominovali ličnosti, a potom i glasali za svoje favorite.
 
Prema mišljenju čitalaca, u oblasti privrede prvi na rang listi bio je Budimir Jovanović, direktor "Jovanović grupe". Drugo mesto zauzeo je Goran Kovačević, direktor kompanije GOMEX, a treće Mile Dragić, vlasnik istoimene kompanije za proizvodnju vojne opreme.
 
U ime direktora Kovačevića, plaketu je primio direktor operacija u kompaniji GOMEX Milun Vojinović, istakavši da su čitaoci lista "Zrenjanin" u Goranu Kovačeviću i našem trgovačkom lancu prepoznali stabilnu, kvalitetnu i savremenu kompaniju koja dosta ulaže i u svoje zaposlene i u sredinu u kojoj posluje.
 
Inače, akcija "Ličnost godine" je pokrenuta prvi put 2011. godine, kada je ovaj nedeljnik obeležio 60 godina postojanja.
 
{gallery}Licnostgodine{/gallery}