B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

07.02.2016
Otvorena renovirana i proširena "Šumica"

Otvorena renovirana i proširena "Šumica"

Na radost potrošača, naša kompanija otvorila je u petak, 05. februara renovirani maloprodajni objekat u zrenjaninskom naselju Šumica, koji sada osim novog izgleda, ima i duplo više prostora. U ovom objektu kupovinu obavljaju ne samo stanovnici ovog naselja već i oni iz drugih delova grada koji ga prepoznaju kao mesto dobre kupovine.
 
Ono na šta smo posebno ponosni, jeste da smo ovaj objekat duplirali kada je u pitanju površina. Potrošači koji će obavljati kupovinu u ovom objektu od sada mogu da uživaju u proširenoj ponudi, u novom vizuelnom identitetu, ali i u posebnim stvarima kakav je mlin za kafu koji smo, uz maloprodajne objekte "Total" i "Dolja", instalirali i ovde u "Šumici". Za ljubaznu i brzu uslugu na gotovo 200m2 prodajnog prostora brine se 11 zaposlenih, a u ovom objektu se, uz standardnu ponudu, uvek nalazi i odličan izbor mesa u MAP pakovanju iz našeg Rashladno-distributivnog centra kao i kvalitetan izbor svežeg voća i povrća.
 
Radovi na ovom objektu završeni su u rekordno kratkom vremenskom roku, a objekat "Šumica" sada je usklađen sa novim standardima za maloprodajne objekte u sistemu Gomex-a.

Naša kompanija nastaviće i u toku ove godine da obnavlja svoje objekte u maloprodajnom lancu i da im daje novi izgled i funkcionalnost.

 

{gallery}sumicaotvaranje{/gallery}