B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

03.12.2015
Podrška projektu borbe protiv nasilja nad ženama

Podrška projektu borbe protiv nasilja nad ženama

Završni događaj povodom realizacije projekta "Uloga socijalno odgovornog poslovanja u podršci ženama sa iskustvom porodičnog i partnerskog nasilja" koji su zajednički realizovali Unija poslodavaca Vojvodine, Unija poslodavaca Srbije -poslodavci Zrenjanina, Mreža SOS Vojvodine i Pokret ''Novi optimizam'' održan je u Pozorišnom klubu "Zeleno zvono" u Zrenjaninu.
 
Veoma značajnu podršku ovom projektu pružila je kompanija GOMEX kroz akciju pomoći Mreži SOS telefona Vojvodine, nevladinim organizacijama koje se bave pitanjima nasilja nad ženama kao i neposrednom saradnjom sa Unijama poslodavaca Vojvodine i Srbije.
 
Na završnom događaju dodeljene su i zahvalnice najzaslužnijim kompanijama i pojedincima, među kojima je i naša kompanija.
 
U ime GOMEX-a, skupu se obratio izvršni direktor za finansije Dragan Ranisavljević, ističući da je visok stepen društvene odgovornosti jedna od najprepoznatljivijih odlika kompanije GOMEX i da će ovakav vid aktivizma uvek biti snažno podržan od strane naše kompanije.
 
Inače, Srbija se pre dve godine obavezala da će usaglasiti svoje zakonodavstvo i državnu politiku sa Međunarodnim ugovorom Konvencije Saveta Evrope, ali skoro ništa od toga nije urađeno, čulo se na ovom završnom događaju.
 
 
{gallery}Borbanasiljezene2015{/gallery}