B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

03.12.2015
Priznanje GOMEX-u za akciju "Čep za hendikep"

Priznanje GOMEX-u za akciju "Čep za hendikep"

Tokom prethodnih 365 dana prikupljeno je dovoljno čepova za kupovinu šest lakoinvalidskih kolica, a kako su saopštili članovi oba udruženja "ova, 2015. godina, do sada je najbolja godina kada je u pitanju količina prikupljenih čepova i kupovina novih kolica".

 

Među kompanijama koje su zaslužile priznanje organizatora akcije "Čep za hendikep" je i kompanija GOMEX. Prikupljanje čepova u našim maloprodajnim objektima počelo je sredinom 2014. godine, nastavilo se tokom ove, a sasvim je izvesno da će se ova aktivnost produžiti i u 2016. godini. U ime kompanije GOMEX, plaketu je primio izvršni direktor za finansijske i opšte poslove Dragan Ranisavljević.

 

"Sa ponosom ističemo činjenicu da je odnos između GOMEX-a i oba Udruženja tokom ove dve godine prerastao iz poslovnog u prijateljski i da smo veoma zadovoljni što možemo da pomognemo ovu plemenitu akciju", istakao je Ranisavljević i dodao: "Kompanija GOMEX od samih početaka neguje visok stepen društvene odgovornosti, a upravo je partnerstvo na ovom projektu dokazalo da naši potrošači, zatim celokupni menadžment i svi zaposleni u GOMEX-u ujedinjeno rade na zajedničkom cilju, a to je poboljšanje uslova života za lica sa posebnim potrebama".

 

Udruženje paraplegičara Banata i Udruženje "Čep za hendikep" u zajedničkom obraćanju okupljenim gostima i medijima zahvalili su svim učesnicima ovogodišnje akcije i ujedno najavili nove, još brojnije aktivnosti u narednoj godini.

 

{gallery}cepkraj{/gallery}