B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

06.08.2021
Vi poručujete, Gomex šalje, Padrino dostavlja

Vi poručujete, Gomex šalje, Padrino dostavlja

Trgovinski lanac GOMEX i dostava PADRINO vas pozivaju da instalirate Gomex Shop aplikaciju za online porudžbine i isprobate mogućnost lagodne kupovine, uz dostavu “do vaših vrata” u roku od 60 minuta!

Pored dosadašnje prakse da za sve porudžbine preko Gomex Shop aplikacije u vrednosti većoj od 3000 dinara dobijate i besplatnu isporuku u zakazanim terminima, sada se možete opredeliti i za bržu opciju! Putem naše aplikacije možete se odlučiti i za brzu dostavu do 60min sa Padrinom.

Ova usluga je trenutno dostupna samo Zrenjanincima i stanovnicima okolnih mesta, a Padrinov cenovnik dostave možete pronaći u okviru same Gomex Shop aplikacije. Neka od mesta u kojima će biti dostupna usluga brze dostave pored Zrenjanina su: Mužlja, Aradac, Elemir, Ečka, Jankov Most, Klek, Lazarevo, Lukićevo, Lukino Selo, Mihajlovo, Stajićevo…

Roba se plaća prilikom preuzimanja samo gotovinom, a cene su iste kao kada bi otišli u prodajni objekat. Što se tiče asortimana, u ponudi za kupovinu putem mobilne aplikacije su svi artikli koji se mogu pronaći u najvećem maloprodajnom objektu kompanije - Gomex Totalu.

Online kupovinom, kao i redovnom kupovinom u prodavnici, kupci mogu ostvariti popuste na artikle koji se nalaze na akcijskom sniženju. Uz to, shodno svojoj porudžini, kupci dobijaju i određeni broj keširića koji se automatski prebacuju na njihovu karticu za popuste (Kasicu-Brojalicu) a za kupovine preko 1000 dinara dobijaju poklon kupone u našoj Gomex aplikaciji.

Ako još uvek niste, potrebno je da preuzmete i instalirate pomenutu aplikaciju, što možete uraditi klikom ovde