B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Aktuelno

13.04.2023
VIII Dečji festival „Uskršnje jaje” u Zrenjaninu

VIII Dečji festival „Uskršnje jaje” u Zrenjaninu

U subotu, 15. aprila, Udruženje „Vratimo deci radost u pokretu” pod pokroviteljstvom grada Zrenjanina, a uz pomoć mnogobrojnih sponzora među kojima je i kompanija Gomex, organizuje VIII dečji festival „Uskršnje jaje“, manifestaciju osmišljenu da obraduje i animira decu.

Od 11 do 15h, na Trgu slobode u Zrenjaninu, održaće se takmičenja propraćena uskršnjim dečjim vašarom, lavirintom, uskršnjim gnezdom,  farbanjem jaja, izložbom dečjih crteža i sve to uz bogat program na centralnoj bini, sa gostima iznenađenja. Prvi put na festivalu biće veliko jaje visine 180cm, oslikano motivima našeg kraja. Takođe, biće postavljen lavirint od slame i nožni bilijar, ali da ne otkrivamo baš sve… Dođite na festival!

„Uskršnjim festivalom pružamo deci zabavu, smeh, igru, druženje, poklone…. Takođe im dajemo mogućnost da iskažu svoju kreativnost kroz radionice i likovni konkurs.” – kažu organizatorke festivala, Slobodanka i Sanja. One dodaju da je prošlogodišnji događaj okupio više od 5000 posetilaca i učesnika. Manifestaciju su podržali poznati zrenjaninski sportisti i druge javne ličnosti, a i ove godine se očekuje dolazak ljudi iz drugih gradova (Beograda, Novog Sada, Vršca, Pančeva…), kao i iz sela među kojima su Klek, Jankov Most, Aleksandrovo, Kumane, Žitište, Ečka, itd). 

U slučaju lošeg vremena, festival će biti održan u hali Medison.