B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Politika privatnosti

Opšte informacije


Mi u Kompaniji DOO GOMEX ZRENJANIN privatnost korisnika shvatamo veoma ozbiljno. Pošto prikupljamo različite vrste informacija o korisnicima želimo da Vam ukažemo na način na koji vršimo obradu Vaših podataka o ličnosti.

Politika privatnosti koju Vam predstavljamo daje Vam informaciju o podacima koje prikupljamo i kako ih obrađujemo. 

Podaci koje prikupljamo


Prilikom prikupljanja podataka o ličnosti od korisnika, naš osnovni cilj je da Vam omogućimo najbolje i najefikasnije sadržaje. Za funkcionisanje sajta potrebno je da nam dostavite Vaše podatke o ličnosti. 

Prikupljanje podataka


Kada pregledate stranice na adresi www.gomex.rs ili koristite mobilnu aplikaciju a niste se registrovali za neku od naših online usluga, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše podatke o ličnosti, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte.

Registracija za online usluge


Da bismo Vam pružili određenu uslugu online, od Vas ćemo zatražiti da nam dobrovoljno date neke podatke o ličnosti, uključujući i adresu elektronske pošte ili broj telefona za moguću komunikaciju i dostavljanje podataka o našim uslugama

Obrada podataka o ličnosti


Nije isključeno da ćemo iskoristiti informacije koje ste nam dali da bismo, npr., pružili neku uslugu, izmerili interesovanje klijenata za usluge koje pružamo i obavestili Vas o svojim uslugama. Možda ćemo Vam slati ponude elektronskom poštom. 

Vašu adresu elektronske pošte ne razmenjujemo sa svojim poslovnim partnerima, ali je moguće, međutim, da ćemo Vam slati ponude u ime svojih poslovnih partnera. Imajte na umu da je moguće, ako iskoristite neku ponudu poslovnog partnera i postanete njegov klijent, da će Vam oni nezavisno od nas slati ponude. U tom slučaju ćete ih posebno morati obavestiti ako ubuduće ne želite primati njihove ponude.

Naš je cilj da šaljemo ponude za koje verujemo da su klijentima relevantne i značajne. Ponude se izrađuju  u skladu sa strogim pravilima koja obezbeđuju da  se zaštiti sigurnost Vaših podataka o ličnosti. 

U svakom trenutku možete se sami odjaviti (opt-out) sa newsletter liste klikom na link koji postoji u svakoj poruci poslatoj od strane našeg tima zaduženog za newsletter.

Obrada podataka o ličnosti dece


Mi ne koristimo stranicu www.gomex.rs niti mobilnu aplikaciju za namerno prikupljanje podataka o ličnosti od dece ispod 14 godina starosti, niti za prodaju usluga istima.

Izmene politike privatnosti 


Izmene naše politike privatnosti biće objavljene ovde kako biste Vi  bili u potpunosti obavešteni o zaštiti podataka o ličnosti koju obezbeđujemo u slučaju našeg korišćenja Vaših podataka o ličnosti za marketinške svrhe.

Lice za zaštitu podataka o ličnosti: Mara Azarija, kontakt e-mail: mara.azarija@gomex.rsU Zrenjaninu, dana 10.01.2020. godine