B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Ne brinite više za fleke na vešu!

autor: Gomex | 12.04.2018
Ne brinite više za fleke na vešu!

Od škrtarenja na deterdžentu, pranja na niskim temperaturama i sortiranja po boji, do korišćenja izbeljivača na odeći sa elastinom...

Zamislite sledeću situaciju: ležete u krevet i znate da vas sutra čeka važan dan. Molite se da sve bude kako treba, ali imate neki loš osećaj. Ujutru otvarate oči i shvatate da vam budilnik nije zvonio.

Ustajete kao opareni, oblačite se u čiste i ispeglane stvari koje ste već pripremili, odlučujete da nemate vremena za kafu ali uzimate parče hleba sa džemom čisto da se kasnije ne biste onesvestili od gladi. Naravno da vam hleb ispada, naravno da pada na namazanu stranu, naravno da pada na vašu omiljenu košulju. Bez razmišljanja je trpate u bubanj mašine. Jedva preživite taj dan, dođete kući, uključite mašinu za veš i shvatite da je košulja koju ste na brzaka ubacili tog jutra u veš mašinu pustila boju i obojila preostali veš.

Srećom, postoji maramica koja se zove “hvatač boje” i koja pomaže u stresnim situacijama. Da ste nju na vreme stavili u mašinu, vaša garderoba bi izašla netaknuta. Tokom pranja, odeća pušta boje ali maramica “hvatača boje” sve to upijaju poput magneta. Uz “hvatač boja” maramice osigurajte pozitivan ishod pranja raznobojnog veša i to bez sortiranja. Oslobodite  se stresa kada je u pitanju pranje veša, a ka tome težite i u ostalim segmentima svog života.

Pre ubacivanja veša, ubacite maramicu u bubanj mašine. Dodajte veš i deterdžent, nastavite sa pranjem kao i obično. Po završetku ciklusa pranja, izvadite maramicu i veš. Pored boja koje odeća pušta, čestice prljavštine mogu učiniti da odeća izgleda iznošeno. Međutim, “hvatač boja” će delovati kao magnet i zamka nepostojanoj boji i nečistoći obezbeđujući maksimalnu zaštitu. Nakon ciklusa pranja, vaša maramica će biti u onoj boji koju je odeća pustila. DOKAZ JE NA MARAMICI!

Sa ovim proizvodom više ne morate da brinete o potencijalnim nezgodama kao i da gubite vreme na sortiranje veša. Maramice omogućavaju jednostavno pranje raznobojne odeće bez stresa. Manje sortiranja = manje pranja. Sa “hvatačem boja” štedite vreme, vodu i energiju. Recite NE bojenju veša i sortiranju odeće, recite DA “hvataču boja”.

“Hvatač boja” je jedan od najprodavanijih pomoćnih proizvoda u Nemačkoj, koji se koriste prilikom pranja rublja. Istraživanja su pokazala da su muškarci najčešći kupci. S obzirom na činjenicu da je sve više samaca ili možda je bolje reći - doslednih tragalaca za srodnom dušom među muškarcima i u našoj zemlji, radujemo se što možemo da vam preporučimo isti taj proizvod kao pomoćno sredstvo ne samo za bolje pranje rublja već, na neki način, i kao put do njenog srca.

Poznato je, naime, da su žene prilično zahtevne kada su muškarci u pitanju i da više nije dovoljno samo to što ste zgodni i zaposleni. Moderna žena očekuje od svog partnera da sa njom deli kućne brige i poslove, pa će sigurno biti iznenađena i očarana kada joj otkrijete tajnu kako to sve vaše raznobojne a šarene košulje i majice perete zajedno a one su blistavo čiste, boje postojane i nema fleka koje se prenose sa zelene na žutu majicu.