B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični magazin 23/2020 - Kolumna

autor: Goran Kovačević | 19.11.2020

Dragi naši,

U trgovini nema spavanja. Ako vi spavate, vaši konkurenti sigurno ne spavaju. Ideja da svako ima „svoje“ kupce, odavno ne pije vodu. Kupci su postali retke zverke za čiju naklonost se vodi bespoštedni rat.

Mi u Gomex-u ne spavamo, bez obzira što nemamo novca kao naši veliki konkurenti. Rezultat našeg nespavanja je program lojalnosti - Kasica Brojalica - koji ni za korak ne zaostaje za bilo kojim inostranim programom. 

Sada smo napravili i iskorak.

Kreirali smo novi program za vas, vlasnike naših kartica, s tim da vam je za korišćenje potrebno da na svoj pametni telefon preuzmete našu „Gomex aplikaciju“. 

Program je jednostavan. Ako napravite račun veći od 1000 dinara, sistem će vam automatski poslati poklon kupon koji možete iskoristiti u sledećoj kupovini. Preko kupona, prilikom sledeće kupovine možete ostvariti popust na ceo račun od 5, 10 ili 15% ili popust na određeni proizvod od 30 do 99%. Dovoljno je da prilikom kucanja računa našem kasiru pokažete poklon kupon koji ste dobili putem mobilne aplikacije.

Prava prednost ovog programa je što će vaš kupon biti određen baš samo za vas, i to na temelju proučavanja vaših prethodnih kupovina. Cilj nam je da vas obradujemo nečim što vam je zaista potrebno - popustom za proizvode koje baš vi volite i na koje ste baš vi navikli.

Program lojalnosti „Kasica brojalica“ već broji preko 400 000 članova. Da biste dobili kupon koji baš vama odgovara, sistem mora doneti odluku o vrsti kupona, poslati vam obaveštenje o tome i sve to u 1 do 2 sekunde. Nije jednostavno. Naravno, ne sme se zaboraviti ni na očuvanje privatnosti korisnika, jer je to kamen temeljac svakog uspešnog programa lojalnosti.

To je ona stara priča o novim tehnologijama. One zaista mogu da nam donesu ogromne koristi, ali i da budu zloupotrebljene. U stvari, siguran sam da je najveći broj inovacija osmišljavan da pomogne ljudima, ali uvek se nađe neki pametnjaković koji baš tu vidi šansu da zaradi ’leba bez motike.

Probajte naš novi program. Skinite aplikaciju, zabavite se i uštedite, a ako niste zadovoljni – uklonite je, to je bar lako. Naš zadatak je da vam budemo na usluzi. U tome smo više ili manje uspešni, ali zaista se trudimo da budemo bolji. To je naš posao. Ovaj program je korak napred i zato budite radoznali i probajte nešto novo. :)