B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Lak za nokte kao pomoć

autor: Gomex | 27.08.2020
Lak za nokte kao pomoć

Gotovo svaka žena ima svoju malu kolekciju lakova koji, osim što ulepšavaju nokte, mogu da budu od pomoći i u mnogim drugim situacijama.

Bezbojni lakovi korisni su u svakoj prilici za koju ste odabrali najlon čarape. Ukoliko vam se desi peh i čarapa pukne, bezbojni lak je tu da reši problem. Dovoljno je da premažete mesto gde je nastala rupa.

Osvežite torbu li pločice pomoću laka za nokte

Ako vam se ogrebala keramička ili porcelanska pločica, to takođe možete brzo popraviti uz pomoć laka za nokte. Očistite pločice sapunom i vodom, pa kad se sve dobro osuši, premažite tankim slojem laka, dodajući slojeve sve dok oštećenje više ne bude vidljivo.

Za staru klač torbu u crnoj boji koja vam je i dalje draga, ali je izbledela od nošenja, iskoristite lak kako biste je „osvežili“ ili redizajnirali. Jednostavno prošarajte torbu lakom u boji koja vam se dopada. Možete koristiti i više različitih boja, u zavisnosti od toga koji efekat želite da postignete. Lak možete upotrebiti i za baletanke i cipele sa čijih vrhova se skinula boja. 

Lakovi za nokte mogu biti korisni i za ulepšavanje ključeva. U svežnju koji nosite sa sobom, osim estetike, lak će doprineti i lakšem prepoznavanju i pronalaženju odgovarajućeg ključa.

Za nakit od bižuterije ili ukosnice koje su izgubile nekadašnji sjaj, rešenje su takođe lakovi za nokte. Boje možete pojačati ili potpuno promeniti. Pustite mašti na volju. Pripremite lakove koji vam se dopadaju, premažite željene predmete i za samo nekoliko minuta, oni će biti spremni za upotrebu.