B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Pena za brijanje kao pomoć u kući

autor: Gomex | 23.09.2021
Pena za brijanje  kao pomoć u kući

Možda vam nikada nije palo na pamet, ali penu za brijanje možete iskoristiti na mnogo više načina. Ova pena zapravo može biti rešenje za mnoge kućne intervencije...

Čišćenje kupatila

Ako vam neka vrata u kući skripe, možete ih podmazati penom za brijanje i škripa će nestati. Takođe, njome možete ispolirati slavine u kupatilu. Pena će vas rešiti kamenca i usporiće nastanak mrlja, a postupak je vrlo jednostavan. Samo nanesite penu i posle par sekundi isperite. 

Pena za brijanje postala je popularan proizvod koji se koristi u domaćinstvu, a kad je reč o čišćenju vrata i pločica u tuš kabini, na nju se oslanjaju mnogi. Na ogledalo nanesite veću količinu pene za brijanje, ostavite da deluje 10 minuta i potom nežno očistite krpom od mikrofibera. Kada ovako čistite ogledala, pena će učiniti da ogledalo duže ostane čisto i da se ne magli.

Čišćenje rerne

Jedan od boljih načina za čišćenje vrata rerne takođe podrazumeva upotrebu pene za brijanje. Naprskajte vrata rerne i pustite da odstoji 10 minuta pre nego što ih očistite magičnom krpom.

Uklanjane fleka sa odeće i tepiha

Ova pena može vam pomoći i da uklonite razne fleke sa odeće. Nanesite malo na mesto koje ste isflekali i dobro istrljajte dok tkanina potpuno ne upije. Kada se mesto osuši isčetkajte ostatke. Na isti način možete da očistite i mrlje sa tepiha. Možda zvuči neverovatno, ali pena vam može pomoći i da uklonite zaostale tragove farbe sa ruku…

Ukoliko penu koristite samo u ove svrhe, ona bi mogla da vam potraje prilično dugo, jer za ove male kućne trikove nisu potrebne velike količine pene.