B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Toalet rolne

autor: Gomex | 08.10.2020
Toalet rolne

Prazne kartonske rolne obično bacamo u smeće bez premišljanja. Ipak, deluje da od njih možemo imati koristi više nego što mislimo… Mogu nam koristiti za lakše namotavanje kablova, čuvanje i organizovanje marama i konca različitih debljina, kao i za pravljenje novogodišnjih ukrasa za jelku. Pored toga, tu je još nekoliko kreativnih rešenja.

Rasadnik 

Karton je sjajan za sadnju semena, jer se vremenom razgrađuje. To omogućava vašim biljkama da rastu i napreduju.

Igračka za mačke

Trebaće vam samo rolna, makaze i heftalica. Kartonske rolne je potrebno iseći na “prstenove” širine jednog centimetra. Jedan od tih prstenova treba provući kroz drugi i zaheftati ih. Kada dodate još jedan kartonski prsten, pa i njega heftalicom pričvrstite za prethodna dva, dobićete svojevrsnu lopticu od kartona. Da bi taj rekvizit mačkama bio još zanimljiviji, unutra možete ubaciti i nešto što zvecka, kao npr. zvonce malih dimenzija.

Držač za olovke 

Ako vam je potrebno mesto za odlaganje olovaka i drugih kancelarijskih materijala, napravite svoj stoni organizator. Obojite karton rolne autolakom, a zatim ga pričvrstite za drugi komad kartona. Sličnu stvar možete uraditi i bez autolaka. Preporuka je da sitne grančice lepite jednu do druge, kako biste pokrili kartonsku površinu i dobili interesantan, prirodom inspirisan, držač za olovke.

Zidna dekoracija

Od rolni toalet papira mogu se praviti i cvetni motivi koji će biti interesantna dekoracija za vaš zid. Rolnu je potrebno seći na kolutove, koji će se lepkom spajati i stvarati oblike listova i cvetova.

Hranilica za ptice 

Pokrijte rolnu toaletnog papira puterom od kikirikija, a zatim je obložite semenkama za ptice.