B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Vlažne maramice i improvizacija

autor: Gomex | 22.10.2020
Vlažne maramice i improvizacija

Vlažne maramice se mogu upotrebljavati za mnogo različitih stvari (ne samo za brisanje beba). U nastavku izdvajamo neke od trikova.

Upotreba vlažnih maramica

Verovatno niste znali da su za održavanje i čišćenje kožnog nameštaja i jakni odličan izbor upravo vlažne maramice. One čiste prljavštinu i vraćaju sjaj i svežinu, kako nameštaju tako i odeći od kože.

U pitanju je sjajno sredstvo za uklanjanje prašine i prljavštine sa TV ekrana, monitora, laptopa. Zašto bacati novac na skupe maramice posebno pravljene za čišćenje ekrana kada sve to možete srediti vlažnim maramicama?

Ukoliko imate kućnu tablu za pisanje, možda vam je poznato da nijedan sunđer ne skida kredu bolje od vlažnih maramica. 

Uklanjanje šminke je još jedna stvar kod koje vlažne maramice mogu da pomognu. Ovim trikom se koriste gotovo sve dame koje su premorene i žele što pre da odu na spavanje. Osim toga, maramice savršeno zamenjuju proizvode prvenstveno namenjene za uklanjanje šminke.

Svi koji imaju malu decu često se nađu u situaciji da im nameštaj bude prljav, a pod u mrljama sa tragovima hrane... Vlažnim maramicama sve to možete da rešite u nekoliko poteza.

Početkom epidemije virusa Covid-19, kada nije bilo dovoljno zaštitnih maski, vlažne maramice su se koristile i za pravljenje improvizovanih modela. Preporuka je da se takve maske stavljaju čistim rukama, a isto tako oprezno se i skidaju, odmah se bacaju i temeljno se peru ruke.