B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Filmovi koji okupljaju celu porodicu

autor: Gomex | 21.01.2021
Filmovi koji okupljaju celu porodicu

Januar je uvek u znaku porodice, a praznična atmosfera ume da potraje i do prvih znakova proleća. Uživajte dok traje! Provodite vreme uz zajedničke ručkove, zajedničke šetnje, zajednička uživanja, ali i filmove… Pretvorite vašu dnevnu sobu u mali porodični bioskop!

Preporučujemo vam nekoliko filmova u kojima će uživati cela porodica:

Igo (Hugo)

Ova avanturistička drama zasnovana je na istoimenoj dečjoj knjizi Brajana Selznika. Radnja prati dečaka koji ostaje potpuno sam i prolazi kroz mnoge izazove, ali na kraju uspeva da ostvari svoje zamisli i uradi nešto izvanredno. U pitanju je film za koji je Martin Skorseze dobio Zlatni globus.

Hači: priča o psu 

Još jedan film sa čovekovim najvernijim prijateljem, snimljen po istinitom događaju. Govori o bezuslovnoj ljubavi koju jedan pas može imati prema svom vlasniku, o ljubavi koja traje i nakon gazdine smrti. Dirljiva priča koja još više dobija na težini kada znamo da se zaista desila.

E.T.

Spilbergov klasik koji smo gotovo svi bar jednom pogledali prikazuje prijateljstvo između dobroćudnog vanzemaljca i usamljenog dečaka koji pati zbog razvoda roditelja. Iako se vezao za novog prijatelja, dečak pomaže vanzemaljcu da se vrati na svoju planetu… 

Draga, smanjio sam decu

Šta se desi kada se deca pogubljenog naučnika slučajno smanje u njegovoj eksperimentalnoj laboratoriji? Minijaturnog oblika, u ogromnom travnjaku ispred kuće, oni sada moraju da nađu put nazad do laboratorije, boreći se usput sa ogromnim mravima i bubama. Odlična zabava za celu porodicu!

Čarli i fabrika čokolade 

Mali dečak dobija nagradnu turu kroz magičnu fabriku čokolade koju vodi najneobičniji vlasnik… Knjiga pod istim nazivom delo je Roalda Dala i izdata je 1964. godine, a priča je dva puta ekranizovana – prvi put 1971. godine. Film koji preporučujemo snimljen je 2005. godine, sa Džonijem Depom u glavnoj ulozi.

Marli i ja

Šta se dešava kada dobijete psa koji je najimpulsivnije kuče koje ste mogli zamisliti, koje nikako ne možete da vaspitate i disciplinujete? Da li ćete ga odmah dati nekome ili mu dozvoliti da vas nauči vrednim životnim lekcijama?

Čudesan život Timotija Grina

Još jedan emotivan film o učenju važnih životnih lekcija. Dete je čudesnim putem poslato roditeljima koji se bore sa sterilitetom, ali on neće zauvek ostati kod njih. Kroz predivne metafore, ovi roditelji će vremenom naučiti puno toga o sebi i životu koji ih okružuje.