B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Učinite Instagram profil svog ljubimca moćnim

autor: Gomex | 14.04.2022
Učinite Instagram profil svog ljubimca moćnim

Bez obzira na to da li ste ljubitelj pasa ili ste ludi za mačkama, društvene mreže su mesto na kom možete provesti sate gledajući fotografije najslađih životinja… Glavno odredište za deljenje fotografija kućnih ljubimaca trenutno je Instagram… 

Slatki, drski, šašavi, avanturistički - naši kućni ljubimci imaju svoj karakter

Svi znamo koliko su oni posebni, te je na fotografijama najvažnije pokušati sa naglašavanjem onoga što ih čini jedinstvenim. Drugim rečima, pričajte njihovu priču. Stvorite prepoznatljiv izgled ljubimca koji se ističe. Bilo da su to odeća, stilski dodaci ili tematski sadržaji za praznike… Sve je u tome da bude autentično.

Bilo da je to užina u kafiću, pijuckanje u baru, šetnja obalom ili ušuškavanje na kauču kod kuće, potrebno je izabrati različite pozadine koje donose nešto novo, ali su kompatibilne sa njihovom ličnošću. Izaberite najbolje uglove koji prikazuju ličnost vašeg ljubimca i njegove fizičke karakteristike. Što više radite sa svojim ljubimcem, bolje ćete upoznati njegovo najbolje izdanje, bilo da je to snažan stav koji odiše samopouzdanjem ili ona vesela, razigrana strana.

Ne zaboravite opise, tonove i haštagove

Opisi mogu dodatno pomoći da se oživi ličnost i narativ vašeg ljubimca, pružajući pratiocima uvid u njihove misli. Duhoviti, zabavni i sarkastični tonovi daju dobre rezultate, u zavisnosti od prirode ljubimca. U postovima koristite haštagove koji su u trendu da biste obezbedili vidljivost koju oni zaslužuju. Održavajte isti ton kroz vaše fotografije i tekst, kako biste stvorili jak identitet koji ljudi mogu jasno da prepoznaju. Takođe, budite dosledni u učestalosti objava i često dajte nove informacije da biste zadržali pažnju pratilaca.

Instagram je vizuelna društvena platforma, za koju je ključno stvaranje fotografija koje privlače pažnju, ali i kreiranje sadržaja koji vas navode da se zadržite. Rekviziti, pozadine, dobro osvetljenje i savršen fokus su neophodni za podržavanje i izgradnju karaktera vašeg ljubimca, kao i stvaranje privlačnih fotografija.

Ako si ljubitelj najluđih fotografija ljubimaca, preporučujemo zabavu uz StudioPetsBoot aplikaciju!