B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

Kosjerićka musaka

autor: Gomex | 22.12.2016
Kosjerićka musaka

Gordana Teodorović, Novi Sad

Potrebni sastojci:

- 2 kg crnog luka

- 300 g sitnog sira

- 8 jaja

- 300 g kajmaka

- 2 dl ulja

- 0,5 l mleka

- so i biber

Način pripreme:

Očistiti crni luk, iseći na tanke kriške, posoliti, pobiberiti i staviti da se dinsta na ulju na tihoj vatri uz povremeno mešanje.
Kad luk omekša stavljati u vatrostalnu činiju red luka, red sira pomešanog sa kajmakom i seckanim barenim jajima (5 jaja obariti).
Poslednji red treba da bude od sira, kajmaka i jaja.
Musaku na kraju preliti sa 3 jaja umućena sa pola litre mleka.
Peći u rerni na temperaturi od 220 stepeni oko 20 minuta.