B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Porodični Magazin

Porodični Magazin

NOĆ NA ALPIMA SA NULA ZVEZDICA

autor: Gomex | 21.09.2017
NOĆ NA ALPIMA SA NULA ZVEZDICA

Da, restorani nas sve podsećaju na hranu, opuštanje, neku čašu dobrog pića, ali i ono najbitnije, dobro društvo i zabavu. Ali, možda vas ovi restorani ne budu baš toliko podsećali na sve ovo, jer će okolina u kojem se nalaze sasvim skrenuti vaše misli na drugu stranu...

“Le Panoramic” nije nikako slučajan naziv ovog francuskog restorana, budući da se pred onim ko se u njemu nađe pojavljuje predivan panoramski restoran. Na nadmorskoj visini od 3000 m ovaj restoran na francuskim Alpima pružiće pravo zadovoljstvo svim ljubiteljima snega i zimskih sportova.

Jedinstven i veoma unikatan, restoran “Grotta Palazzese” u Italiji, tačnije u Bariju, oduševiće vas lokacijom na kojoj se nalazi - u steni o koju udara more. Budite sigurni da će vam zastati dah dok budete sedeli i uživali u ovom okruženju.

Maldivi su svakako kao destinacija veoma poželjni za posetu i san mnogih koji vole putovanja. Međutim, restoran “Ithaa Undersea” jedno je od omiljenijih mesta za posetu, jer se nalazi 5 metara ispod površine okeanske vode. Ono što vam pruža ovaj restoran najmanje su hrana i svi specijaliteti, jer pogled koji se pruža ne može ništa da zameni.

Kod nas bi se ovakav restoran sigurno zvao „Čardak“ ili nešto slično, ali „Skyline restaurant“ na Novom Zelandu se ne zove baš tako, mada na njega podseća. Izgrađen je tako da izgleda kao da lebdi u vazduhu i odlično je mesto za sve one koji vole ekstremno.

Na čak 95. spratu centra „John Hancock“ u Čikagu restoran “The Signature Room” savršen je za sve one koji traže jedan romantičan, neobičan i zaista unikatan ugođaj. Dok gledate na ceo grad sa ove visine (naravno ako vas od nje nije strah) ovaj restoran će vam pružiti jedno unikatno i sasvim nezaboravno iskustvo.

Hotel sa nula zvezdica zapravo je krevet u švajcarskim Alpima, a za bukiranje se čeka u redu. The Null Stern Hotel (Hotel sa nula zvezdica) je soba bez zidova postavljena na visini od skoro 2.000 metara nadmorske visine u švajcarskim Alpima. Pored toga što nema zidove, nema ni ormare, vodu, kupatilo, a najbliži toalet je udaljen 16 kilometara. Bez obzira na to, ljudi čekaju u redu kako bi bukirali ovaj krevet, a za noćenje plaćaju čak 230 evra. U cenu je uključena i usluga ličnog batlera, koji će gostima poslužiti piće dobrodošlice i doručak. Hotel sa nula zvezdica zadržava pravo da otkaže, odnosno odloži nečiju rezervaciju ukoliko je napolju loše vreme jer valjda niko ne bi želeo da za plaćenih 230 evra leži u krevetu i kisne.