Festival Profesionalnih pozorišta Vojvodine ponovo u Zrenjaninu

17.04.2018

Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine, najstariji pozorišni festival u regionu, održaće se ove godine po 68. put. Posle nekoliko godina pauze, domaćini su mu ponovo Zrenjanin i Narodno pozorište „Toša Jovanović”. Najbolje u vojvođanskoj pozorišnoj produkciji videćemo od 23. do 29. aprila.

Dodeljene jubilarne nagrade ASSITEJ Srbija

14.04.2018

Kompanija Gomex je imala čast da svojom podrškom i prisustvom uveliča jubilej Udruženja za razvoj pozorišta za decu i mlade ASSITEJ Srbija (Association du Theatre pour l'Enfanceet la Jeunesse) u Malom pozorištu „Duško Radović” u Beogradu. 

 

IV UKSRŠNJE JAJE

07.04.2018

U organizaciji zrenjaninske igraonice "Moj mali svet" i dečijeg dućana "Ogi" na Trgu slobode u Zrenjaninu održan je četvrti po redu festival za decu pod nazivom "Uskršnje jaje". Generalni pokrovitelj je, kao i prethodnih godina, bila kompanija GOMEX.

 

Gomex stigao i u Srpski Miletić

06.04.2018

Prvi objekat GOMEX-a u Srpskom Miletiću u opštini Odžaci u Zapadnobačkom okrugu, predat je u petak, 06. aprila tačno u 09h na korišćenje potrošačima. Mini market "Srpski Miletić" ujedno je i  157. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a.

 

Radno vreme Gomex objekata za vreme Uskršnjih praznika

04.04.2018
U susret Uskršnjim praznicima, maloprodajni objekti GOMEX-a radiće po sledećem rasporedu:
 

Organizovana tradicionalna, 16. po redu "Korpa solidarnosti"

31.03.2018
Tradicionalna, 16. po redu "Korpa solidarnosti" organizovana je u subotu, 31. marta u Supermarketu "Total" u Zrenjaninu. Ovu humanu akciju i ovog puta zajedničkim snagama organizovala je naša kompanija u saradnji sa Rotaract klubom iz Zrenjanina.
 

Drugi Gomex-ov objekat otvoren u Šidu

30.03.2018

Drugi maloprodajni objekat GOMEX-a u Šidu, u Sremskom okrugu, smeštenom na padinama Fruške gore., predat je u petak, 30. marta tačno u 09h na korišćenje potrošačima. Supereta "Šid Centar" ujedno je i  156. objekat u maloprodajnom sistemu GOMEX-a.

 

Obeležen Svetski dan osoba sa Daunovim sindromom

28.03.2018

U organizaciji Osnovne i srednje škole "9. maj" iz Zrenjanina i uz podršku kompanije GOMEX, na Trgu slobode u Zrenjaninu obeležen je Međunarodni dan osoba sa Daunovim sindromom. U šetnju podrške, u šarenim ili rasparenim čarapama, krenuli su đaci više gradskih osnovnih škola, vrtića, predstavnici GOMEX-a, lokalne samouprave i drugih.

Podrška Festivalu Dance Fusion u Zrenjaninu

26.03.2018

Grad Zrenjanin, odnosno velelepni sportski objekat Kristalna dvorana, u subotu, 24. marta, bili su domaćini blizu 1.500 mladih plesača iz 50-ak plesnih organizacija, koji su nastupili na “Dance fusion 2018”, međunarodnom takmičenju u plesu. Uz lokalnu samoupravu, podršku ovom značajnom umetničkom događaju pružila je i kompanija GOMEX.

Završen turnir U16 u Zrenjaninu

19.03.2018

Tokom vikenda od 16. do 18. marta, Zrenjanin je bio centar evropske košarke za mlade igrače do 16 godina na četvrtom po redu humanitarnom košarkaškom turniru "Petrovgrad U16 Basketball Cup". Tri dana je naš grad bio domaćin kadetskim ekipama Real Madrida, Lokomotive Kuban, Stela Azure, Fenerbahčea, Kadetskog tima Crne Gore, Kadetskog tima Rumunije i Partizana, dok je boje grada Zrenjanina branila ekipa Petrovgrada. 

Aktuelna akcija

Kupi me u cetvrtak

Vikend akcija

Hocu Kesirice