GOMEX podrška Maštalištu

21.12.2016

U susret novogodišnjim praznicima, zrenjaninski Dečiji stvaralački centar "Maštalište" organizovao je "Kreativnu novogodišnju radionicu za decu" i druženje sa Deda Mrazom. Ovaj sjajan događaj održan je u prostorijama Gradske narodne biblioteke "Žarko Zrenjanin" uz svesrdnu podršku i pomoć kompanije GOMEX.

 

Nakon par uvodnih reči i svečanog otvaranja radionice, kreativni deo (pravljenje ukrasa Sneška Belića i Medvedića Mede sa poklončićem, jelkice i Deda Mraza) je bio zagravanje za nastavak koji je bio još bolji i zanimljiviji.

 

Usledio je filmić pod nazivom "Avanture Dobrog Vuka", sastavljen od audio verzija dečjih pesama, nakon čega su se na sceni pojavili glumci (momci i devojke, učenici Ekonomsko-trgovinske škole "Jovan Trajković" iz Zrenjanina ) koji su izveli lepu i prigodnu predstavicu, dramatizaciju pesme Duška Radovića "Zamislite", da bi na kraju svi učesnici radionice zajedno pozvali Deda Mraza sa kojim su se sjajno družili, nasmejali, a bogami i recitovali.

 

Naravno, svi dečaci i devojčice su bili dobri i obećali da će i naredne godine slušati svoje roditelje i biti marljivi u školi, pa je usledila podela paketića i fotografisanje.

 

 

Aktuelna akcija

Kupi me u cetvrtak

Vikend akcija