Mocna druzina prirodeMocna druzina prirode
PampersCSmoki StarkVoda RosaNext Buci BuciFrikomNutrino
Stigli smoStigli smo

MOĆNA DRUŽINA PRIRODE je grupa od 7 likova u obliku prirodnih sila, svaki sa posebnom moći i misijom u očuvanju naše divne planete Zemlje.

Kroz igru i zabavu, ovi simpatični likovi uče nas o važnosti čuvanja prirodne sredine i osnažuju roditelje da pričaju sa decom o ovoj bitnoj temi i da kroz dnevne aktivnosti vode računa o prirodi. Ova kolekcija je napravljena od preko 85% recikliranog poliestera.

Takođe, pliš od kojeg su napravljeni je i zvanično priznat i sertifikovan kao zeleni proizvod, što dalje svedoči o jasnoj želji da se podigne svest o očuvanju Zemlje.

Planeta je sveznajuća i svevideća.

Ona nikada ne miruje jer je njena krajnja odgovornost da osigura da ceo ekosistem uspešno funkcioniše.

Predvodi moćnu družinu od 6 drugara, od kojih je svaki ključan za njen spas.

Planeta zna da je važno da svi rade zajedno u borbi protiv strašnih opasnosti poput zagađenja vazduha, plastike i deponija.

SunceDrvoVatra
ZemljaVodaVetarSuncokret

Indikacija težine recikliranog materijala. U proseku 9 plastičnih flaša od 500 ml je korišćeno za izradu jedne igračke. Imajte na umu da reciklirani poliester potiče od drugih izvora.

Flasa

Sakupi celu družinu

Na svakih potrošenih 800 dinara, dobijaš po jednu nalepnicu od kasira.

Ako se na tvom računu nalazi bar jedan artikal Partnera programa, ostvaruješ pravo na još jednu dodatnu nalepnicu po jednom fiskalnom računu.

Kada sakupiš 5 nalepnica, možeš da kupiš igračku iz kolekcije MOĆNA DRUŽINA PRIRODE uz popust od 67%.

Sakupljaj nalepnice od 22.03. do 17.05.2024. godine. Možeš da ih iskoristiš do 30.05. ili do isteka zaliha.

Program nagrađivanja potrošača
Markice
Moćna družina
Youtube play

Najčešće postavljana pitanja

Datum početka i trajanja akcije
Ovaj program nagrađivanja stupa na snagu 22.03.2024. godine. Skupljanje markica biće omogućeno počev od 22.03.2024. godine završno sa 17.05.2024. godine. Markice ćeš moći da iskoristiš do 30.05.2024. godine
Mehanizam programa
Kroz ovaj program, možeš sakupljati markice tokom kupovine i iskoristiti ih za kupovinu plišanih igračaka iz ponude sa popustma od 67%. Da bi ostvario popust na jednom artiklu, moraš sakupiti 5 markica.
Način skupljanja markica
Za svakih 800 dinara kupovine na svom računu, od kasira dobijaš po jednu markicu. Uz to, ako se na računu nalazi bar jedan artikal partnera akcije, ostvaruješ pravo na još jednu dodatnu markicu po jednom fisklanom računu. Markice lepiš na talon, koji možeš dobiti na kasi, a možeš i da ih sakupljaš u Gomex aplikaciji.
Kupovina sa popustom
Kada sakupiš ukupno 5 markica, možeš ih iskoristiti za kupovinu jedne igračke iz ponude sa popustom. Kada kasir bude kucao jednu od igračaka po tvom izboru, potrebno je kasiru predaš talon sa zalepljenih 5 nalepnica. Talon ima barkod, koji mora da se provuče kroz kasu da bi se cena igračke snizila na akcijsku. Isti talon kasir zadržava kod sebe, radi pravdanja popusta.
Gde mogu skupljati i iskoristiti markice
Markice možeš sakupljati kupovinama u svim Gomex objektima. Možeš ih I iskoristiti u odabranim (većim) Gomex objektima. Spisak možeš videti ovde