Svilanit background heroSvilanit background hero

SPA ugođaj svakog dana uz Svilanit peškire

Svilanit peskir
-62% popust

Sakupljaj nalepnice i uštedi uz Svilanit peškire vrhunskog kvaliteta.

Od 20.06. do 19.08. Nalepnice možeš da iskoristiš do 30.08. ili do isteka zaliha.

LenorArielRosa

Sakupi svoju kolekciju i uštedi!

Na svakih potrošenih 1.000 dinara dobijaš po jednu nalepnicu od kasira. Ako se na tvom računu nalazi bar jedan artikal Partnera programa, ostvaruješ pravo na još jednu dodatnu nalepnicu po jednom fiskalnom računu.

Kada sakupiš 5 nalepnica, možeš da kupiš Svilanit peškir sa -62% popusta ili Lux Orion prekrivač sa popustom -50%.

Markice
Markice backgroundMarkice background
Vitapur - Svilanit

Svilanit je brend koji simbolizuje kvalitet, udobnost i eleganciju u svetu tekstila.

Svilanitov dizajn kombinuje tradicionalnu eleganciju sa modernim inovacijama, nudeći proizvode koji osvajaju svojom sofisticiranošću i funkcionalnošću.

Upoznajte peškir sa najboljim upijanjem koji će brzo upiti vlagu sa tela nakon svakog tuširanja. Uverite se u mekoću i nežnost pamuka nakon svakog tuširanja ili opuštanja u kupatilu. QuickDry daje vam osećaj kao da ste u wellness centru ili u najboljem hotelskom kupatilu.

Višenamenski prekrivač od 100% pamučnog frotira pruža zaštitu od prašine i prljavštine u spavaćoj sobi, ili može poslužiti kao prekrivač u toplijim mesecima. Takođe, idealan je kao dekorativni dodatak u dnevnoj sobi, dok gledate televiziju. Moderan dizajn sa elegantnim motivom listova.

Periv na 60°C | Dostupan u 2 boje | 155x200cm

Prekrivač frotirni Lux Orion

Bez peškirBeli  peškiri

Lux Orion prekrivač je moguće kupiti u ograničenom broju radnji. Pogledajte spisak prodavnica.

Prekrivač frotirni Lux Orion
Peškir QuickDry 50x100cmKrem Peškir QuickDry 70x140cmBraon Peškir QuickDry 50x100cmBraon Peškir QuickDry 70x140cmKajsija Peškir QuickDry 50x100cmKajsija Peškir QuickDry 70x140cm
Marble background

Peškiri QuickDry

Peškiri QuickDry

Peškiri QuickDry

Prirodni materijal za nežnost nakon svakog tuširanja. Linija peškira Quick Dry tkana je od 100% prirodnog pamuka koji je jako pahuljast, gladak na dodir i neverovatno nežan za bilo koji tip kože. Prednost kvalitetnog peškira je njegova vrhunska sposobnost upijanja, što vam pruža pravi luksuz.

Gusto tkanje jednostrukim pamučnim vezom osigurava odličnu sposobnost upijanja. QuickDry Peškir Gramaže 500g /m2. Peškir je periv na 60 °C. Preporučujemo da tamne i svetle proizvode perete odvojeno. Dozvoljeno sušenje u mašini. Peglanje nije dozvoljeno.

Peškir sa najboljim upijanjem koji brzo upija svu vlagu sa vašeg tela.Peškir sa najboljim upijanjem koji brzo upija svu vlagu sa vašeg tela.
Neverovatna mekoća dugih vlakana pamuka koji mazi vašu kožu.Neverovatna mekoća dugih vlakana pamuka koji mazi vašu kožu.
Izuzetno izdržljiv i otporan peškir, čak i nakon mnogo pranja.Izuzetno izdržljiv i otporan peškir, čak i nakon mnogo pranja.
Brzo sušenje i lako održavanje.Brzo sušenje i lako održavanje.
Najčešće postavljana pitanja
Datum početka i trajanja akcije
Program stupa na snagu 20.06.2024. godine. Skupljanje nalepnica je omogućeno od 20.06.2024. godine završno sa 19.08.2024. godine. Nalepnice možeš iskoristiti do 30.08.2024. godine ili do isteka zaliha.
Mehanizam programa

Na svakih potrošenih 1.000 dinara dobijaš po jednu nalepnicu od kasira. Ako se na tvom računu nalazi bar jedan artikal Partnera programa, ostvaruješ pravo na još jednu dodatnu nalepnicu po jednom fiskalnom računu. Kada sakupiš 5 nalepnica, možeš da kupiš Svilanit peškir ili Lux Orion prekrivač sa popustom do -62%.

Način skupljanja markica
Nalepnice lepiš na talon, koji možeš dobiti na kasi, a možeš i da ih sakupljaš u Gomex aplikaciji.
Kupovina sa popustom
Kada sakupiš ukupno 5 nalepnica, možeš ih iskoristiti za kupovinu jednog peškira ili prekrivača. Kada kasir bude kucao peškir ili prekrivač po tvom izboru, potrebno je kasiru predaš talon sa zalepljenih 5 nalepnica. Talon ima barkod, koji mora da se provuče kroz kasu da bi se cena odabranog proizvoda snizila na akcijsku. Isti talon kasir zadržava kod sebe, radi pravdanja popusta.
Gde mogu skupljati i iskoristiti markice
Nalepnice možeš sakupljati i iskoristiti u svim Gomex marketima.