O nama

Gomex je vodeći trgovački lanac u Srbiji, posvećen pružanju vrhunske usluge i kvalitetnih proizvoda robe široke potrošnje još od 1995. godine. Naša kompanija je izrasla iz vizije da stvorimo mesto gde se kupci mogu osloniti na nas za sve svoje potrebe, a zaposleni mogu pronaći zadovoljstvo i profesionalni rast.

o nama korpa gomex

Vizija

Gomex je zahvaljujući najboljim lokacijama prodavnica, odličnom vidljivošću i prijatnom atmosferom, prvi izbor za kupovinu potrošačima.

Mi smo lanac komšijskih prodavnica i prepoznat nacionalni brend.

Misija

Svakog dana radimo na zadovoljstvu naših kupaca pružajući najbolju uslugu, siguran i svež asortiman.

Odlikuje nas moderan izgled, toplina komšijske radnje i prilagodljivost u odnosu na lokalne potrebe.

Dobrodošli na korporativni sajt Gomexa!

Gomex je vodeći trgovački lanac u Srbiji, posvećen pružanju vrhunske usluge i kvalitetnih proizvoda robe široke potrošnje još od 1995. godine. Naša kompanija je izrasla iz vizije da stvorimo mesto gde se kupci mogu osloniti na nas za sve svoje potrebe, a zaposleni mogu pronaći zadovoljstvo i profesionalni rast. Svojim dugogodišnjim iskustvom i posvećenošću, Gomex je postao prepoznatljivo ime u trgovini i prvi izbor mnogih kupaca širom Srbije. Naša mreža prodavnica prostire se na velikom broju lokacija, donoseći proizvode najbliže vašem domu, sa lepo uređenim prodajnim prostorima i prijateljskim osobljem koje vam je uvek na usluzi.

Znamo da je ključ uspeha u našem timu. U Gomex-u smo ponosni na našu multietničku i talentovanu radnu snagu koja čini srce naše kompanije. Negujemo timski duh, podstičemo profesionalni razvoj i pružamo mogućnosti za napredak svakom zaposlenom. Smatramo da srećni i motivisani zaposleni stvaraju najbolje iskustvo za naše kupce. Nismo samo posvećeni našim zaposlenima, već i zajednici u kojoj poslujemo. Kroz različite društveno odgovorne inicijative, podržavamo lokalne projekte, udruženja i organizacije, doprinoseći zajednici na mnoge načine. Verujemo da je naša uloga da budemo partneri u razvoju i podršci, stvarajući pozitivne promene u životima ljudi oko nas.

Jedna od ključnih prednosti Gomex-a je naša široka ponuda proizvoda robe široke potrošnje. Neprekidno radimo na tome da obezbedimo raznovrsnu paletu kvalitetnih proizvoda, sa naglaskom na sveže namirnice (meso, voće i povrće, pekarske proizvode), prehrambene proizvode, kućnu hemiju, kozmetiku i još mnogo toga. Naš cilj je da zadovoljimo različite potrebe i ukuse naših kupaca, pružajući im sve na jednom mestu.

Takođe, u Gomex-u smo posvećeni pružanju konkurentnih cena, bez kompromisa kada je u pitanju kvalitet proizvoda. Verujemo da svako treba imati pristup visokokvalitetnim proizvodima po pristupačnim cenama, stoga se neprestano trudimo da pružimo najbolju vrednost za vaš novac.

Hvala vam što ste posetili naš korporativni sajt. U Gomex-u se trudimo da stvorimo izvanredno iskustvo za naše kupce i zajednicu, i pozivamo vas da nas posetite u našim prodavnicama kako bismo vam pružili vrhunsku uslugu i neodoljiv izbor proizvoda. Ostanite u toku sa najnovijim vestima, promocijama i akcijama putem našeg sajta i društvenih mreža.

Dobrodošli u svet Gomexa, gde se brinemo o vama, našim zaposlenima i zajednici!

Distributivni Centar Kamioni
Prijavi se za Newsletter
Kontakt
Distributivni centarBeogradski put bb23000 Zrenjanin
Pišite nam
Gomex Logo