B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Robne marke

Graničar

Graničar

"Graničar" sveže meso u MAP pakovanjima, sveži i polutrajni suvomesnati proizvodi. Ovo su proizvodi visokog kvaliteta koji ne sadrže zamene za meso, veštačke boje, pojačivače ukusa i rade se po orginalnim, proverenim recepturama. Preporučujemo ih deci i onima koji cene dobar zalogaj.

Panoni

Panoni

"Panoni" program pravljen od najkvalitetnijeg domaćeg mleka je baš ono što njegov slogan "Blago ravnice" poručuje. Mleko i mlečni proizvodi su sastavni deo uravnotežene ishrane, pogotovo ako govorimo o ishrani najmlađih članova porodice.

Linija Panoni je napravljena u saradnji sa uglednim proizvođačima i prerađivačima mleka, a recepture su napravljene u skladu sa onim što naši kupci očekuju.

1/1

1/1

"1/1" sadrži najširu paletu prehrambenih i i neprehrambenih proizvoda, a glavna karakteristika je najbolji kvalitet za najbolju cenu. Proizvodi široke potrošnje obuhvataju uobičajene zahteve svakodnevne kupovine za osnovne kućne potrebe. Kao što im ime kaže oni su "1/1" sigurno rešenje za moderno domaćinstvo u kome se vodi računa o odnosu cene i kvaliteta.

Uvek treba

Uvek treba

"Uvek treba" su proizvodi za ličnu higijenu odličnog odnosa cene i kvaliteta proizvoda namenjeni celoj porodici. Preparati  i sredstva za negu iz naše kozmetičke linije predstavljaju prefinjen sklop modernih mirisnih nota i odabranih blagotvornih sastojaka i namenjeni su onima koji očekuju najbolje rezultate.

Weisberg

Weisberg

"Weisberg" su proizvodi papirne galanterije odličnog kvaliteta (100% celuloza) i još bolje cene. Preporučujemo vam da uporedite naše proizvode sa konkurentskim jednostavnim vaganjem na običnoj vagi.

Argo

Argo

"Argo" su proizvodi kućne hemije sa visokim procentom aktivne materije, a pri tome bezbedni za svakodnevnu upotrebu i, naravno, odlične cene.

Softer

Softer

"Softer" su omekšivači za veš u dvolitarskom pakovanju namenjeni dugotrajnoj i bezbednoj upotrebi sa ciljem da vaša odeća lepo miriše i duže traje.

Kvak

Kvak

"Kvak" slatkiši i grickalice namenjeni su svim uzrastima, od najmlađih do njihovih baka i deka.  Mogu biti užina, zaseban obrok ili ih jednostavno možeš jesti onako usput. Proizvodi "Kvak" su vrhunskog kvaliteta i pozivamo vas da ih uporedite sa vašim omiljenim proizvodima iz ove kategorije.

Normandie čokolade

Normandie čokolade

„Normadie“ robnom markom želeli smo da stvorimo čokoladu kojom se mogu iskazati osećanja i da joj vratimo mesto koje joj je nekad pripadalo. Pažljivo birani sastojci, tradicionalna receptura, iskustvo i znanje je ono što čini ove čokolade posebnim. Zato je „Normandie“ čokolada naša ostvarena želja da se na našem tržištu nađe čokolada visokog kvaliteta po odličnoj ceni.