B2C Portal

Portal Kasica Brojalica

B2B Portal

Portal za dobavljače

Kasica Brojalica

  • Gomex Kontakt telefon0800 100 123

  • GOMEX Facebook

    GOMEX Instagram

Robne marke

Graničar

Graničar

"Graničar" sveže meso u MAP pakovanjima, sveži i polutrajni suvomesnati proizvodi. Ovo su proizvodi visokog kvaliteta koji ne sadrže zamene za meso, veštačke boje, pojačivače ukusa i rade se po orginalnim, proverenim recepturama. Preporučujemo ih deci i onima koji cene dobar zalogaj.

1/1

1/1

"1/1" sadrži najširu paletu prehrambenih i i neprehrambenih proizvoda, a glavna karakteristika je najbolji kvalitet za najbolju cenu. Proizvodi široke potrošnje obuhvataju uobičajene zahteve svakodnevne kupovine za osnovne kućne potrebe. Kao što im ime kaže oni su "1/1" sigurno rešenje za moderno domaćinstvo u kome se vodi računa o odnosu cene i kvaliteta.

Uvek treba

Uvek treba

"Uvek treba" su proizvodi za ličnu higijenu odličnog odnosa cene i kvaliteta proizvoda namenjeni celoj porodici. Preparati  i sredstva za negu iz naše kozmetičke linije predstavljaju prefinjen sklop modernih mirisnih nota i odabranih blagotvornih sastojaka i namenjeni su onima koji očekuju najbolje rezultate.

Argo

Argo

"Argo" su proizvodi kućne hemije sa visokim procentom aktivne materije, a pri tome bezbedni za svakodnevnu upotrebu i, naravno, odlične cene.

Softer

Softer

"Softer" su omekšivači za veš u dvolitarskom pakovanju namenjeni dugotrajnoj i bezbednoj upotrebi sa ciljem da vaša odeća lepo miriše i duže traje.

Kvak

Kvak

"Kvak" slatkiši i grickalice namenjeni su svim uzrastima, od najmlađih do njihovih baka i deka.  Mogu biti užina, zaseban obrok ili ih jednostavno možeš jesti onako usput. Proizvodi "Kvak" su vrhunskog kvaliteta i pozivamo vas da ih uporedite sa vašim omiljenim proizvodima iz ove kategorije.

Normandie čokolade

Normandie čokolade

„Normadie“ robnom markom želeli smo da stvorimo čokoladu kojom se mogu iskazati osećanja i da joj vratimo mesto koje joj je nekad pripadalo. Pažljivo birani sastojci, tradicionalna receptura, iskustvo i znanje je ono što čini ove čokolade posebnim. Zato je „Normandie“ čokolada naša ostvarena želja da se na našem tržištu nađe čokolada visokog kvaliteta po odličnoj ceni.

Cosmo deterdžent

Cosmo deterdžent

COSMO Universal praškasti deterdžent za mašinsko i ručno pranje veša.

 

Podaci o snabdevaču:

Uvoznik za Srbiju:

PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU,UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU I USLUGE KLJAIĆ-V DOO

Bosanska 7, Novi Banovci, tel. za +381 63 1786 245

office@kljaic.rs

Zemlja porekla: Italija

 

Naziv prema IUPAC nomenklaturi:

Sodium sulphate, Sodium Carbonate, Disodium carbonate, compound with hydrogen peroxide, Benzenesulfonic acid, C10-13-alkyl derivs., sodium salts, Zeolite, Alcohols, C12-13, branched and linear, ethoxylated, TAED, Soap, Carboxymethyl derivate, Sodium Silicate, Polycarboxylate, Enzymes, Colorants, Optical brightners, Antifoam, Parfume, Hexyl cinnam-aldehyd, d-Limonene.

Difusso čajevi

Difusso čajevi

Naši čajevi sa dodatkom meda Difusso su pravo otkriće za sve ljubitelje prirodnih proizvoda i zdrave ishrane! Ovaj čaj se pravi od prirodnih sastojaka i to kamilice, nane i zelenog čaja.

Kamilica je poznata po tome što pomaže u smirivanju nervnog sistema i smanjenju stresa, nana je zahvaljujući svojim antimikrobnim svojstvima odlična prevencija različitih infekcija, dok zeleni čaj ima pozitivne efekte na metabolizam i pomaže u mršavljenju.

Dodatak meda daje ovim čajevima poseban ukus i dodatno pojačava njegova blagotvorna svojstva. Idealni su za svakodnevno uživanje i savršeni za osveženje tokom dana. Možete ih piti tople ili hladne i uživati u njihovom prirodnom, slatkom ukusu!