Sponzorstva i donacije

Mi verujemo da je od vitalnog značaja da delujemo na način koji ima pozitivan uticaj na društvo i život ljudi oko nas. Kroz naše napore u oblasti društvene odgovornosti, želimo da stvorimo održivu i prosperitetnu budućnost za sve. Kao deo naše posvećenosti zajednici, aktivno podržavamo različite projekte, organizacije i inicijative koje doprinose boljitku društva. Ukoliko imate ideje za projekte ili inicijative koje zahtevaju donaciju ili sponzorstvo, mi smo otvoreni za saradnju.

Sponzorstva i donacije

Budite sigurni da je naša selekcija projekata zasnovana na jasno definisanim principima i kriterijumima. Fokusiramo se na podršku u oblastima kao što su obrazovanje, zaštita životne sredine, unapređenje zdravlja i dobrobiti zajednice. Vaš predlog za donaciju ili sponzorstvo je dragocen za nas, jer smo svesni da zajedno možemo ostvariti još veći uticaj. Molimo vas da popunite priloženi formular kako biste podelili detalje o projektu, ciljevima i očekivanjima od naše podrške. Molbu mogu da podnesu jedinice lokalne samouprave, javna preduzeća i ustanove, državni organi, udruženja i druge organizacije i zajednice i humanitarne organizacije.

Naš tim će pažljivo pregledati svaki predlog i kontaktirati vas u najkraćem mogućem roku. Svi koji su podneli molbu za sponzorstvo ili donaciju biće blagovremeno obavešteni o donetoj odluci o podršci projektu. Ukoliko je molba podržana s našom kompanijom se zaključuje Ugovor o donaciji ili Ugovor o sponzorstvu.

Hvala vam što ste deo naše vizije o boljoj budućnosti i što nam pružate priliku da zajedno ostvarimo pozitivne promene u društvu. Očekujemo s nestrpljenjem da čujemo vaše ideje i radujemo se mogućnosti saradnje.

Kako bismo razmotrili vašu molbu za sponzorstvo ili donaciju potrebno ostaviti sledeće podatke:

Podaci o podnosiocu

Podaci o manifestaciji / akciji

Da li učestvuje još neki trgovinski lanac:

Navesti koji je konkretan vid pomoći potreban:

Prijavi se za Newsletter
Kontakt
Distributivni centarBeogradski put bb23000 Zrenjanin
Pišite nam
Gomex Logo