Trening centar

U cilju podizanja edukacije svojih kadrova na viši nivo, naša kompanija je realizovala projekat objedinjavanja svih aktivnosti iz oblasti obrazovanja svojih radnika u Trening centar.

Ovaj obrazovni centar koncipiran je tako da polaznici, na jednom mestu, pohađaju intenzivne programe. Oni su studiozno pripremljeni i prilagođeni potrebama edukacije radnika koji se pripremaju za radna mesta kasira i poslovođe u maloprodaji. Na kraju edukativnog procesa kompanija svim polaznicima, koji su ispunili kriterijume ovog programa, izdaje Sertifikate o savladanim veštinama koje su pohađali. Rad je organizovan u malim grupama od 15 do 20 polaznika, što se pokazalo kao dobar osnov za pozitivne rezultate u edukaciji, te je tako i sam prostor osmišljen. Naime, učionica je opremljena savremenim pomagalima za praktičnu nastavu, koja podrazumeva rad u simuliranim uslovima, identičnim onima koji polaznike očekuju već prvog radnog dana u maloprodaji. S obzirom na geografsku razuđenost mreže naših maloprodajnih objekata, a samim tim i mesta odakle dolaze naši polaznici, prostor je opremljen i smeštajnim kapacitetima za 16 polaznika koji za vreme trajanja kursa borave u trening centru.

Konkretne veštine i znanja koja polaznici stiču ovom edukacijom mogu se svrstati u nekoliko grupa, kao što je rad na kasi, naplata, fakturisanje, administrativni poslovi za poslovođe i svi drugi poslovni procesi vezani za maloprodaju. Predavanja sadrže proces upoznavanja upravne hijerarhije i procedura kompanije, poslovne obaveze i prava zaposlenih, kompletan poslovni proces vezan za maloprodaju, poručivanje i prijem robe uključujući i rad sa dokumentacijom.

Za ovaj proces kompanija je obezbedila adekvatnu literaturu koja sublimira sve važeće zakonske obaveze iz oblasti trgovine u maloprodaji i konkretne interne procedure primenjive isključivo u okvirima kompanije Gomex. Sva ova znanja sažeta su u dva naslova: Pravilnik o radu maloprodaje i Uputstvo za rad u ASW-u, koja su autorska dela naših stručnjaka. Dobro poznata činjenica da je ulaganje u unapređenje znanja i edukaciju zaposlenih, najbolja investicija za sve kompanije koje misle na svoju budućnost, u slučaju Gomexa pokazala se i u praksi.

o-nama-1
o-nama-2
o-nama-3
o-nama-4
o-nama-5
o-nama-6

Prijavi se za Newsletter

Kontakt
Distributivni centarBeogradski put bb23000 Zrenjanin
Pišite nam
Gomex Logo